Fietsvoordeelshop.nl Arnhem heeft de beschikking over 850 vierkante meter.
Fietsvoordeelshop.nl Arnhem heeft de beschikking over 850 vierkante meter.
Zaken

Fietsvoordeelshop.nl opent 27e filiaal in Arnhem-Zuid

Algemeen

ARNHEM - De nieuwe winkel van Fietsvoordeelshop.nl op de Woonboulevard in Arnhem-Zuid heeft haar deuren geopend voor fietsliefhebbers uit Arnhem en omstreken. Onder het genot van een kop koffie geeft het team je met plezier een rondleiding door de showroom.

Bij Fietsvoordeelshop.nl Arnhem vind je e-bikes, stadsfietsen, bakfietsen, kinderfietsen en sportieve fietsen. En alles wat je nog meer nodig hebt om met plezier te fietsen. Onderhoud door een deskundige monteur hoort daar ook bij.

Grote merken

Filiaalmanager Shant Sarkis staat te springen om heel Arnhem kennis te laten maken met het brede assortiment fietsen van Fietsvoordeelshop.nl. Shant: “We hebben hier met 850 vierkante meter alle ruimte. Je vindt veel grote merken bij ons, zoals Koga, Batavus, Cortina, Sparta en natuurlijk Gazelle. Wil je een proefrit maken? Neem de fiets gerust mee naar buiten voor een tochtje. Alleen zo leer je een fiets echt kennen.”

Win een e-bike

Donderdag 8 maart is de officiële opening. Maar daarmee zijn de festiviteiten nog niet voorbij. Tot 23 maart maakt iedereen kans op een gratis e-bike t.w.v. 2.499 euro bij Fietsvoordeelshop.nl Arhem. Kijk op fietsvoordeelshop.nl/winactie/arnhem voor meer informatie.

Fietsvoordeelshop.nl Arnhem aan de Heerlenstraat is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Kom je met de auto? Direct vlak bij de winkel is ruime parkeergelegenheid.