'Musis is adembenemend'
'Musis is adembenemend' Foto: Medea Huisman / bewerking Dana Dijkgraaf

Start kaartverkoop nieuw theaterprogramma Musis

Algemeen

ARNHEM - Vanaf donderdag 23 mei kunnen muziek- en theaterliefhebbers hun hart ophalen aan het nieuwe programma van Musis & Stadstheater Arnhem. Om 12.00 uur start de verkoop voor concerten en voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen. Bestellen kan via www.musisenstadstheater.nl en in Musis zelf. Het nieuwe programma is vanaf donderdag 16 mei online zichtbaar. 

Bestel als eerste kaarten. Tijdens de rondleiding op donderdag 23 mei om 10.30 uur krijg je een kijkje achter de schermen van Musis en ga je onder andere langs de theateropstelling in de Muzenzaal. Na de rondleiding is er koffie en thee en is er ruimte om vragen te stellen over de tijdelijke theaterzalen en het nieuwe theaterprogramma. Vervolgens kun je om 12.00 uur als allereerste kaarten bestellen bij de medewerkers van Tickets & Service. 

Introdans in Musis  

Introdans staat volgend seizoen zes keer in Musis. In november twee avonden met Heroes en in mei vier keer met Typhoon & Icoon! “Net als dit seizoen hoef je als Introdans-liefhebber niets te missen. We organiseren theaterreizen naar de voorstellingen die niet in Arnhem te zien zijn. Samen reizen we met de bus naar Apeldoorn, Doetinchem en Nijmegen.”  

 Grote namen  

“Net als andere jaren bezoek je ook internationale topvoorstellingen in Arnhem. Samen met de Flamenco Biënnale halen we Compañía David Coria naar Musis. Ook komt de Zuid-Afrikaanse Kalabanté met een circusvoorstelling naar Arnhem.” 

Grote nationale namen als Kluun, Supergaande, Sven Ratzke, Tjitske Reidinga en Jett Rebel staan volgend seizoen in Musis. In het eerste weekend van oktober zal voor de zevende keer, in samenwerking met Posttheater, het Cabaretweekend zijn met onder andere Javier Guzman. Ook is er een breed aanbod met familievoorstellingen zoals Buurman & Buurman en klassieke muziekconcerten met onder andere Karsu en Hannes Minnaar.