Afbeelding
zaken

Buiten zijn was nog nooit zo fijn met buitenspeelgoed

Zakelijk

Buitenspeelgoed is op vele manieren een grote troef in het groeiproces van kinderen. Buiten zijn is ontzettend belangrijk voor kinderen. Het is geen fabeltje dat mensen dagelijks te lang binnen zitten. Buitenlucht, voldoende zuurstof en daglicht zijn essentiële elementen om helemaal in balans te komen en te blijven. Ook zal je ogetwijfeld weten dat kinderen elke dag zeker een aantal uur binnenshuis doorbrengen. Dit kan je in evenwicht brengen door hen naar buiten te laten gaan en daar heerlijk te laten spelen met buitenspeelgoed. Daarmee zijn je bengels urenlang zoet en kun jij als ouder of verzorger met een gerust hart erop vertrouwen dat ze het goed maken. Bij Het Speelgoedpaleis kun je een breed assortiment aan speelgoed vinden. Enkele voorbeelden: speeltenten, loopfietsen en trapauto’s, accessoires voor sport en spel, en alles wat je nodig hebt om voluit te kunnen dansen en springen. Plezier gegarandeerd!

Buiten spelen en leren

Er zijn verschillende vormen van leren. Aangezien spelen ook heel leerzaam is en de ontwikkeling van kinderen stimuleert, is het goed om voldoende aandacht te schenken aan het speelgoed waarmee je hen zich laat bezighouden. Buitenspeelgoed nodigt kinderen uit om actief te zijn en te bewegen, wat dan weer goed is voor hun lichaam. Bovendien komen ze zo in contact met de natuur en leren ze de ruimte op een andere manier gebruiken. In Het Speelgoedpaleis is het aanbod zodanig ruim dat de unieke behoeften van je kind en van jou als ouder gegarandeerd vervuld worden. Voor scherpe prijzen kan je je geluk - en dat van je kleintje - vinden. 

Onze zomers zijn met de jaren warmer geworden. Zo kan je naast buitenspeelgoed ook water gebruiken voor het speelplezier van onze allerkleinsten. Zo kunnen ze de nodige verfrissing ervaren terwijl ze datgene doen wat ze het allerliefst doen: spelen. 

Waterspeelgoed voor next level waterpret

Wat een absoluut plezier voor kinderen om met water te spelen. Precies daarom tref je bij ons ook verschillende soorten waterspeelgoed aan. Water is de bron van al het leven en kan een uitstekende balans bieden tijdens warme dagen. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken met waterballonnen, waterpistolen of een zwembadje om in te dobberen of te plonsen. Op het strand in eigen land of tijdens je vakantie in het buitenland kunnen ze vergezeld worden door duikspeelgoed, een strandbal of tennisraket, een luchtbed of zwembandjes en zwemvesten. Je ziet het: in Het Speelgoedpaleis is er voor elk wat wils. Dankzij de bijzondere winkelwagenkorting, indien je een grotere hoeveelheid speelgoed aanschaft, krijg je van ons een nog specialer tarief. Hoe dan ook, voor next level waterpret en buitenspeelplezier ben je bij ons aan het goede adres. Tot heel gauw, in Het Speelgoedpaleis!