Afbeelding
zaken

Een rustige en prettige thuis met rolgordijnen van hoge kwaliteit

Zakelijk

Een Velux verduisterend rolgordijn om je woning nog meer op te fleuren. Velux, wie heeft er nog niet van gehoord? We zijn allemaal bekend met de kwaliteitsvolle dakramen die ons leven aangenamer maken. Hoewel we doorgaans houden van veel licht in onze ruimte, komt er steeds een moment in de avond waarop we verduistering, rust en privacy zoeken. Rolgordijnen kunnen lichtwerend of volledig verduisterend zijn, al naargelang je wensen en behoeften. Op onze website vind je ongetwijfeld wat je zoekt voor jouw specifieke woning. Maar liefst 99% van ons aanbod in verduisterende rolgordijnen is rechtstreeks leverbaar uit de voorraad, met zestien verschillende kleuren om de perfecte match te vinden voor je woninginterieur. Als officiële Velux dealer leveren we bij dakraampje.nl enkel de originele Velux rolgordijnen. Helemaal compatibel dus met jouw Velux dakramen. De maat moet precies goed zijn; daarom hebben we ook een pagina met maatcodes op onze website die dient als handleiding bij het kiezen van de exacte afmeting. 

Laat je bekoren

We streven dezelfde standaard van kwaliteit na als de oorspronkelijke Velux producten. Samen met onze voordelige prijzen hebben we daarom een streepje voor in onze service. Daarbij komt dat we naast ons rijk aanbod ook 24/7 assistentie bieden om je winkelervaring nog vlotter te laten verlopen. Kiezen voor een gezond, gelukkig en gebalanceerd leven betekent rekening houden met wat we nodig hebben voor ons bioritme, ons gemoed en ons welzijn. Te veel of te weinig licht kan een negatief effect hebben op ons. Er is namelijk veel keuze op de markt, gaande van verduisterende tot zonwerende en lichtdoorlatende producten. Precies; een thuis dat vol licht en vol leven zit, is zo veel dichterbij met de juiste dakraam decoratie. In het hoge tempo waarin we leven, wil je graag elk moment benutten om je goed te voelen. Daarom de suggestie tot een bescheiden investering die je leven thuis aangenamer en eenvoudiger maakt. 

Voor ieder wat wils

Het fijne aan dakraampje.nl is dat er een geschikt product is voor elk dakraam, ongeacht de soort en maat. Je Velux dakraam rolgordijn kan elektrisch functioneren of op zonne-energie. 

Ook aan de kinderkamer werd gedacht, met Disney en Star Wars prints om ook de kleinsten een fijn gevoel te geven. Voor zwoele zomers zijn er insectenhorren. Het plissé gordijn dient meer ter decoratie. Je kan bij ons ook onderhoudsproducten aanschaffen. Voor dakramen buiten je bereik is er dan weer een bedieningsstok. Kortom, een brede waaier aan mogelijkheden. Er is steeds een standaard garantie van drie jaar, alsook een garantie op lage prijzen. Met dit mooie aanbod, kijken we uit naar jouw bezoek!