Op zoek naar vervolgopleiding: laat je goed voorlichten. (Foto: Patrick Siemons)
Op zoek naar vervolgopleiding: laat je goed voorlichten. (Foto: Patrick Siemons)

Help je kind kiezen voor Rijn IJssel

Zakelijk

ARNHEM - Je kind zit nog op de middelbare school, maar is al benieuwd naar een vervolgopleiding op het middelbaar beroepsonderwijs. Bij Rijn IJssel kan iedereen komen kijken tijdens open dagen. De eerste is 24 november. Niet alleen leerlingen, maar ook jij als ouder of verzorger wordt met open armen ontvangen. Want jouw advies is natuurlijk erg belangrijk voor je kind.

Om die reden heeft Rijn IJssel een aantal tips voor je die je kind helpen om de juiste keuze te maken. Een van de belangrijkste: twijfelen mag! Rijn IJssel biedt in Arnhem, Wageningen en omstreken ruim 150 opleidingen aan. Help je hulp nodig bij het kiezen? Laat je op de open dag adviseren of stel je vragen online bij ons Studie Informatiepunt via de chat op rijnijssel.nl of stip@rijnijssel.nl.
Als je kind al ongeveer weet welke studierichting diens interesse heeft, dan is het mogelijk om een dagje mee te lopen. Rijn IJssel noemt dit een try-out.

Opgeven kan via www.rijnijssel.nl. Over die site gesproken: neem – samen met je kind – de tijd om daar te zoeken naar alle mogelijkheden. De site biedt je handige navigatiemogelijkheden om binnen een paar muisklikken alles te weten over een bepaalde opleiding.

Lukt het je niet om op 24 november aanwezig te zijn?
Op www.rijnijssel.nl staat een overzicht van alle open dagen bij Rijn IJssel.
Tot ziens bij een van onze locaties!