Flex-vrijwilligers verrichten een tuinklus.
Flex-vrijwilligers verrichten een tuinklus. Foto: Stichting Present Arnhem

Present Arnhem zoekt flex-vrijwilligers

Algemeen

ARNHEM - Stichting Present Arnhem is op zoek naar flex-vrijwilligers. Als flex-vrijwilliger voer je samen met andere flexwerkers per jaar minimaal vier projecten uit. Per project ben je ongeveer 4 tot 8 uur aan de slag. Denk aan behangen, schilderen, laminaat leggen, opruimen, schoonmaken of tuinwerkzaamheden.

Het Flex-team van Stichting Present Arnhem biedt jou de mogelijkheid om een gezin of alleenstaande waar sprake is van een (zeer) schrijnende financiële én sociale situatie te ondersteunen. Dit kan door hen eenmalig te helpen met praktische klussen in en om het huis. 

“De hulpvragen kunnen alleen door maatschappelijke organisaties aangemeld worden. Zo komt de hulp terecht bij de mensen die het écht nodig hebben”, aldus Present Arnhem. 

Waardevolle ontmoetingen

“Door de koppeling tussen aanbod en hulpvraag ontstaat een project met een waardevolle ontmoeting tussen mensen die elkaar anders niet zo snel zouden tegenkomen.” 

“Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? Een bewogen hart, een dag(deel) per maand tijd en handige handen. Je hoeft geen specifieke klusvaardigheden te hebben. Je kunt je voorkeur aangeven welke klussen je wilt doen en op welke dagen je beschikbaar bent. Er kan gevraagd worden om eigen gereedschap mee te nemen om het project uit te voeren. Zowel dames als heren zijn van harte welkom om zich aan te melden als flex-vrijwilliger.”

Wil jij je af en toe inzetten als flex-vrijwilliger, alleen of misschien juist samen met iemand die je kent? Meld je dan aan bij Eva-Maria van de Geest, (06) 11010435 of via info@presentarnhem.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures vind je op de website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl