Desiree Rooijakkers van Welzorg overhandigt de sleutel van de nieuwe “Zonnebloem auto” aan Rijk de Jager, vestgingsmanager Louwman Arnhem
Desiree Rooijakkers van Welzorg overhandigt de sleutel van de nieuwe “Zonnebloem auto” aan Rijk de Jager, vestgingsmanager Louwman Arnhem

Louwman Toyota Arnhem maakt ’t mogelijk! Minder-validen kunnen comfortabel reisje maken in Zonnebloemauto

Zakelijk

ARNHEM –Een prachtige en vooral comfortabele Toyota Pro Ace, helemaal ingericht voor het vervoer van minder-valide mensen door Welzorg (onderdeel van Louwman). Deze geheel vernieuwde Zonnebloemauto – beschikbaar gesteld door Louwman Toyota Arnhem – is donderdag 17 februari overhandigd aan Louwman Arnhem. 

De Zonnebloemauto is al jaren een bekend fenomeen in Arnhem, waar het Arnhemse dealerbedrijf graag een steentje aan bijdraagt. “Want”, zo vertelt Rijk de Jager, de vestigingsmanager van Louwman Arnhem, “we verkopen graag auto’s, maar willen graag ook wat betekenen voor de mensheid, voor de omgeving, iets terugdoen voor de maatschappij waarin we leven. Dat doet Louwman door mens en planeet centraal te stellen. Op landelijk niveau bijvoorbeeld door sponsor te zijn van het NOC/NSF, waarbij bovenal primair de paralympische spelen de aanleiding was voor deze sponsoring.” 

Mensen blij en gelukkig maken 

Rijk de Jager trekt de vergelijking door naar het dealerbedrijf in Arnhem: “Zo helpen we graag, waar we kunnen. De Zonnebloemauto is zo een voorbeeld. Die wordt door ons beschikbaar gesteld aan de Zonnebloem. Deze Toyota Pro Ace is speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers. Louwman Arnhem en de Zonnebloem maken het samen mogelijk rolstoelgebruikers eens een dagje uit te gunnen, een reisje te kunnen maken of een weekendje weg. Een bezoek aan familie of vrienden maakt de mensen blij en gelukkiger.” 

En dat is ook waar Louwman voor staat: “De wereld en de mensen gelukkiger, en toegankelijker maken.” 

Mobiliteit voor iedereen 

Is er een mooier voorbeeld van ondersteuning door Louwman Arnhem? “Het past geheel in onze filosofie. Eén van onze slogans is ‘Mobiliteit voor iedereen’. Voor velen is het reizen met de Zonnebloemauto een grootse belevenis. Wij werken er graag aan mee.” 

Louwman Toyota Arnhem, Meander 123, tel. 026 - 364 4655.