Afbeelding

Vijf tips om te beginnen met crypto staking

vr 5 nov 2021, 12:55 Zakelijk

Ben je nieuw in de crypto-ruimte? Wil je passief inkomen verdienen door crypto te staken, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Je bent niet alleen! Er zijn miljoenen mensen die dit gebied niet kennen. Maar als je bereid bent om te leren, kun je beginnen met het genereren van inkomsten zonder dat je het doorhebt via Binance crypto staking. Hier zijn 5 tips om cryptocurrency te staken, waar je crypto kunt verdienen terwijl je slaapt! 

Onderzoek

Gokken is een grote NEE in crypto-ruimte. De markt is erg volatiel en als je op de verkeerde munt gokt, zie je dat je portefeuille snel bergafwaarts gaat. Verder zijn er enkele projecten die oplichting zijn. Die projecten bestaan alleen voor fondsenwerving en verdwijnen dan met al het opgehaalde geld in de lucht. Daarom moet je wijs zijn en weten welk project het beste voor je is. Wees erg kieskeurig met betrekking tot de munt om in te investeren, lees hun whitepaper om te begrijpen wat ze doen en onderzoek naar de bewegingen van hun muntwaardegrafieken. Lees ook dit artikel over in welke crypto’s investeren?

Staking-as-a-Service

Als je de beste stake-ervaring wilt, kun je proberen uit te zetten op het Staking-as-a-Service (SaaS). In ons platform kun je direct beginnen met staken en deelnemen aan masternodes met een minimale investering. Het enige dat je nodig hebt, is op een paar knoppen drukken en het platform voert de masternodes uit of doet het staking voor je. Je kunt direct beloningen genereren en het platform brengt alleen een redelijke vergoeding voor de service in rekening.

Basis

Staking houdt een bepaalde hoeveelheid munt in uw portemonnee voor een bepaalde periode. Niet elke munt is echter beschikbaar om uit te zetten. Staking is een mechanisme dat alleen werkt met munten die het Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme op de blockchain gebruiken. Voordat je begint, is het verstandig om te weten waar je aan begint. En daarmee betekent het dat je van de basis moet leren. Je moet begrijpen wat blockchain, cryptocurrency en PoS is. Zoek rond en leer van vele bronnen. Zolang je genoeg moeite doet, ben je in een mum van tijd crypto-tech-savvy.

Benodigdheden

Als je crypto wilt staken, heb je een portemonnee en ook de munten nodig. Elke munt heeft zijn eigen voorwaarden en geeft je verschillende beloningen met verschillende distributiefrequenties. Zorg ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt en dat je klaar bent om te beginnen met staking. Je kunt namelijk niet met elke cryptovaluta’s staken, check dit bijvoorbeeld of dit mogelijk is met de koers Chainlink actueel. Bij Chainlink kan dit helaas niet, bij andere cryptomunten wel.

YouTube

Er zijn genoeg crypto YouTubers die klaar staan met hun recensies over interessante projecten. Ze bevelen soms ook projecten aan en geven je inzicht in wat er gebeurt in de crypto-ruimte. Je kunt online zoeken naar enkele inzichten van toonaangevende YouTube-beïnvloeders over blockchain-technologie zodat je meer kunt leren over cryptocurrency in het algemeen en de staking van de munten.