Afbeelding
Foto:

Gezocht: vrijwillige suppoost bij expositie ‘Helmen Vol Verhalen’

Algemeen

SCHAARSBERGEN - In de Witte Kapel in Schaarsbergen is van 18 augustus t/m 30 september van woensdag t/m zaterdag de expositie ‘Helmen Vol Verhalen’: te zien. Veertig jaar missies in kunst verbeeld. Wil jij je inzetten als vrijwillige suppoost?  

Als gastheer/gastvrouw ben je samen met een collega tussen 13.00 en 17.00 uur aanwezig in de Witte Kapel in Schaarsbergen om bezoekers te ontvangen en vragen te beantwoorden. Je beheert ook de museumwinkel en schenkt een kopje koffie/thee/limonade indien gewenst. In de zes weken dat de expo te bezoeken is, vindt een aantal events plaats. Je kunt zelf aangeven of en wanneer je kunt meedraaien.

“Wat bieden wij? Je krijgt informatie en een instructie van suppoosten die eerder de expositie hebben bezet. Een hele fijne tijd in de Witte Kapel waar tegenovergestelde werelden bij elkaar komen. Wat vragen wij? Natuurlijk vriendelijk en open om mensen te ontvangen. Interesse in defensie/veteranen is een pre. Verantwoordelijk voor een opgeruimde kapel en je biedt hulp waar nodig. Bezoekers gaan zelf de expositie in, maar als je mooi kunt en wil vertellen dan waarderen we dat in het bijzonder.”

“Je komt in aanraking met allerlei mensen en vormt een leuk team met de andere suppoosten. Er is een aantal mooie events waar je bij kunt zijn en we geven een vrijwilligersvergoeding.” Meer informatie op www.helmenvolverhalen.nl

Bij interesse neem contact op met Amy van Son tel. 06-28828743 of mail 2020helmen@gmail.com

Informatie over andere vrijwilligersvacatures: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl

Afbeelding
Afbeelding