Een atleet met prothese.
Een atleet met prothese. Foto: Uniek Sporten

‘De Middag van de Unieke Sporter’

Algemeen

ARNHEM - Uniek Sporten regio Arnhem verzorgt donderdag 22 juni ‘De Middag van de Unieke Sporter’. 

“Een inspirerende middag waarbij je de verhalen en ervaringen hoort van de unieke sporters uit onze omgeving. Kom tijdens deze middag op Lichtenbeek aan de Wekeromseweg 6 in Arnhem in gesprek met anderen die werkzaam zijn of geïnteresseerd zijn in de gehandicaptensport. Samen kunnen we namelijk nog veel meer stappen zetten!”

Programma

Het programma is van 15.00 tot 17.00 uur en start met een korte update over Uniek Sporten regio Arnhem. Daarna komt ervaringsdeskundige Ellert Jan van der Klis aan het woord. Hij heeft in 2009 een beroerte gehad en sindsdien een ernstige vorm van afasie. Laat je inspireren door zijn ervaringen en hoe hij hiermee om gaat. 

Gesprekken

Na de pauze is er gesprek met verschillende personen binnen de gehandicaptensport. Is alles goed geregeld voor een speler van het Nederlandse Team Powerchairhockey? En hoe ervaren ouders van een sportieve dochter met een spierziekte de gehandicaptensport?  

Uiteraard is er ook ruimte om met andere aanwezigen in gesprek te gaan én om zelf aan de slag te gaan met het aangepast sporten.

Ben je geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Wil jij graag meer weten over gehandicaptensport in deze regio en de ervaringen horen van deze sporters? Meld je gratis aan voor deze middag. Aanmelden voor deze middag doe je door een e-mail te sturen naar regioarnhem@unieksporten.nl o.v.v. Middag van de Unieke Sporter.

www.unieksporten.nl