De cast.
De cast. Foto: Christa Kolfschoten

Rijnstad Vocaaltheater pakt uit met musical ‘Curtains’

Algemeen

ARNHEM - Een echte showbusiness-musical en een spannende detective ineen: dat is de musical Curtains. Het Arnhemse gezelschap Rijnstad Vocaaltheater brengt deze grote musical zaterdag 10 juni naar Stadstheater Arnhem. 

Een moord vindt plaats tijdens de première van de musical ‘Robbin’ Hood’. Inspecteur Frank Cioffi onderzoekt de zaak en lost als musicalliefhebber intussen ook wat problemen van regisseur Christina en producent Carmen op. De vraag blijft: wie heeft het gedaan? En welke romances hangen er in de lucht? De cast blijft noodgedwongen in het theater totdat de moordenaar gevonden is. Terwijl de politie het mysterie ontrafelt, wordt de musical steeds beter, met een onovertroffen eindscène tot besluit.

Speciaal voor Curtains is er een groot orkest samengesteld, zodat dit Broadwayspektakel echt een belevenis is. De leden van Rijnstad zingen en spelen alle rollen.

Met Curtains brengt Rijnstad volgens traditie een voorstelling voor jong en oud: een muzikaal verhaal vol humor, spanning en spektakel. Help mee het moordmysterie op te lossen en kom naar de voorstelling zaterdag 10 juni (15.00 én 20.00 uur) in Stadstheater Arnhem. Meer info: www.rijnstadvocaaltheater.nl.