Afbeelding

MoenFestival: bewust en duurzaam leven

Algemeen

ARNHEM/DOORWERTH - Het jaarlijkse MoenFestival heeft zaterdag 3 juni van 10.00 tot 18.00 uur plaats bij Hotel Doorwerth-Arnhem aan de Kabeljauwallee 35 in Doorwerth. Met kraampjes, muziek en lekker eten. Een leuke dag uit, voor jong en oud, voor iedereen die bezig is met bewust en duurzaam leven.

Tijdens het MoenFestival zijn er standhouders met duurzame en bewuste producten voor jezelf, je gezin, huis en tuin. Volg lezingen en workshops, bijvoorbeeld een ‘Klank en Ontspan’-sessie of loop mee met een ‘Wilde bosbad wandeling’. Kom alles te weten over ergonomisch dragen of ontspan tijdens een hoofdmassage met een jade steen. Ook kun je kleding van biologisch katoen of wol, boeken en speelgoed ruilen.

Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Laat ze bijvoorbeeld Wobbelen op de Wobbelplayground (er is zelfs Wobbelyoga!), er komen steltlopers en iemand die kinderen voorleest. Bij mooi weer kan er zelfs buiten gezwommen worden.

Op het MoenFestival kan muziek niet ontbreken. Geniet van muziek van Eddos. Er zijn kraampjes om lekker wat te eten. Of neem zelf een kleed en eten mee en ga picknicken. Meer informatie en tickets zie moenfestival.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Gezellige drukte tijdens MoenFestival.