Wereldwinkel Arnhem zoekt vrijwillige winkelcoördinator

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Wereldwinkel Arnhem is op zoek naar een vrijwillige winkelcoördinator.

De winkelcoördinator geeft leiding aan een enthousiast verkoopteam en draagt zorg voor een optimale omzet en uitstraling van de winkel. Hij/zij verzorgt de planningen zoals het opstellen van roosters en verricht administratieve werkzaamheden. Hij/zij is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. 

Als winkelcoördinator draag  je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel, organiseer je en neem je deel aan het periodiek overleg tussen inkoop, etaleer en PR (Afstemmingsoverleg coördinatoren). Je bent eindverantwoordelijk voor het logboek, je beoordeelt en handelt klachten van klanten af in het klachtenboek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alles op het gebied van de automatisering, kassasysteem, contact Abacus, printers, laptop, pinautomaat, telefoon, tablet, regel je de inkoop van schoonmaakmiddelen, kleine winkelbenodigdheden en verpakkings- materiaal en zorgt voor voldoende wisselgeld, aanvulling van spaarkaarten en een schoonmaakrooster en draag je zorg voor overzichtelijke magazijnen.

De winkelcoördinator vertegenwoordigt de wereldwinkel in straatoverleg en overkoepelend middenstands-overleg Arnhem, Velp (BIZ) en is verantwoordelijk voor de verkooppunten buiten de winkel en voor de organisatie van markten en proeverijen.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? Je hebt ervaring en/of affiniteit met retail. Bent klantgericht, creatief en initiatiefrijk. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt affiniteit met Fairtrade. 

Interesse: neem contact op met Marjorie Bloem via marjoriebloem@icloud.com

Informatie over andere vrijwilligersvacatures: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl