TaalOase zoekt vrijwillige docenten

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Stichting TaalOase zet zich in de regio Arnhem al jaren in voor volwassenen met een andere moedertaal die het lezen, spreken en schrijven van de Nederlandse taal niet goed geleerd hebben. En voor wie reguliere taallessen geen optie zijn.

De lesgroepen zijn klein en richten zich op verschillende onderdelen van het leren van de Nederlandse taal en andere vaardigheden. De lessen zijn laagdrempelig en vinden plaats in een veilige omgeving, waarin elke cursist zich in zijn of haar eigen tempo kan ontplooien.

TaalOase zoekt docenten die een goede kennis van en interesse in de Nederlandse taal hebben (grammatica, zinsbouw en uitspraak); ervaring hebben met lesgeven; kennis hebben van en/of belangstelling voor andere culturen en de verschillen in communicatie; een ontspannen en stimulerende leeromgeving kunnen scheppen; maatwerk willen leveren en kunnen aansluiten bij de leerbehoeften van deelnemers en bereid zijn deel te nemen aan het docentenoverleg en aan scholing en training. De vrijwillige docenten ontvangen een onkostenvergoeding.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact op via tel. 06 - 1558 6930 of www.taaloase.nl