Fietsspecialist Frans van Rooy.
Fietsspecialist Frans van Rooy. Foto:

Frans van Rooy Tweewielers houdt wachttijd zo kort mogelijk

Algemeen

ARNHEM - Alweer drie jaar zit eigenaar en fietsspecialist Frans van Rooy met veel plezier aan de Griftstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf. “Het was weer een druk seizoen en het was weer een puzzel om de wachttijden zo kort mogelijk te houden.”

Frans stelt het belang van de klant voorop en kijk altijd naar een passende oplossing. “Het spreekt zich snel rond als je snel repareert, dan zoeken mensen je snel op. Men kon gewoon binnenlopen en al naar gelang de drukte werd dan de openingstijden van de volgende dag aangepast naar bijvoorbeeld 06.00 uur. Met vroeg beginnen kom je een eind, al was om zes uur in de ochtend beginnen niet altijd een pretje...”

Onderdelen voor reparaties zijn weer goed verkrijgbaar en snel op voorraad. “Klanten vinden het prettig hun fiets weer snel terug te hebben, zeker door de extreme benzineprijzen. Door goede afspraken met leveranciers zijn fietsen en onderdelen vaak snel te leveren. We streven ernaar om reparaties binnen één of twee dagen klaar te hebben. Vanaf 1 oktober starten we weer met de onderhoudsbeurten om uw fiets weer klaar te maken voor het winterseizoen.” 

Veel mensen zijn op zoek naar een betaalbare en goede E-bike. Frans van Rooy Tweewielers verkoopt mooie en betrouwbare E-bikes van het welbekende merk Bikkel vanaf 1699 euro. “We hebben modellen met voorwiel en middenmotor. Voor iedereen is er wel een passend model.”

Van Rooy biedt pakketservice voor DHL Parcel en Express. Afgeven, versturen en ophalen is geen probleem voor Frans.

Openingstijden: zondag en maandag gesloten, dinsdag tot en met vrijdag 09.00 tot 17.30, zaterdag 09.00 tot 15.00 uur.


Frans van Rooy Tweewielers
Griftstraat 7 Arnhem
tel. 026-3613433
www.vanrooytweewielers.nl