Vrijwilligers gezocht voor Mega Wandel Marathon

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Zaterdag 14 mei heeft de Mega Wandel Marathon plaats. Alle ruim 300 deelnemers starten en finishen bij Sportcentrum Papendal. 

“Ze proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting het Gehandicapte Kind. Door samen te wandelen en geld in te zamelen dragen we eraan bij dat kinderen met een handicap kunnen meedoen met spelen, leren en sporten, en zich niet meer eenzaam voelen. Een erg mooi doel als je het ons vraagt!”, aldus organisator I Care Producties.

Er zijn 4 routes (4,2, 10, 25 en 42 kilometer) waarbij je langs mooie plekken wandelt zoals Vitesse, Airborne Museum en Nederlands Openlucht Museum. De Mega Wandel Marathon wordt feestelijk afgesloten met een optreden van Dries Roelvink.

Om het evenement tot een succes te maken worden vrijwilligers gezocht. Zij worden ingezet bij onder meer het parkeren, het inschrijven van deelnemers, als wegwijshulp, bij de rustposten en bij de start/finish. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor de tijdsblokken 06.30-14.00 uur en/of 14.00-20.00 uur. 
Belangstellenden kunnen zich melden bij Desi Krom, tel. 06-40283881 of via desi@icp.nl.

Voor informatie over andere vrijwilligersvacatures kijk op www.vrijwilligerscentralearnhem.nl