Team Heeren van de Zee.
Team Heeren van de Zee. Foto:

Visspecialist Heeren van de Zee bezorgt vóór de kerst vers assortiment aan huis

ma 6 dec 2021, 11:57 Algemeen

ARNHEM - Wie langs de viskraam van Heeren van de Zee loopt, moet het water wel in de mond lopen. Heeren van de Zee biedt een zeer uitgebreid assortiment verse vis en visproducten. En daar blijft het niet bij want ook op de website wordt een zeer ruime keuze aangeboden. Wel zo handig met de feestdagen, zeker omdat Heeren van de Zee vóór de kerst ook thuisbezorgd.

Kabeljauw, makreel, gebakken kibbeling, Hollandse garnalen, vers gerookte zalmsnippers, sliptong maar ook wraps en allerlei zelfgemaakte salades: zo maar een greep uit het uitgebreide assortiment. En natuurlijk verse haring. Allemaal van goede kwaliteit, zeg maar gerust topkwaliteit. “Onze haring scoorde in de AD-test van 2016 een 8,5 en bij de Nationale Haringtesten in 2018 een 9,5 en in 2019 zelfs een 9,6. Hoe dat komt? We maken de haring op een professionele wijze schoon én we weten door onze jarenlange ervaring altijd goede partijen te kiezen. Als geen ander weten we waaraan de klant behoefte heeft. En dat kan van regio tot regio verschillen. Zo hebben bijvoorbeeld mensen in de regio Arnhem en de Randstad andere smaakvoorkeuren. Hoe ik dat weet? Door ervaring.” 

Aan het woord is Arjen, eigenaar van de viskraam. “Er was een moment dat ik geen zin meer had om naar school te gaan. Ik was 17 jaar en kwam toen een advertentie tegen waarin ze een medewerker voor een viskraam zochten. In de loop der jaren ben ik doorgegroeid en heb nu een eigen wagen waarmee ik al acht jaar in Arnhem sta.” En in die jaren heeft hij een vaste klantenkring weten op te bouwen: “Uit heel Arnhem maar ook mensen uit Elst en Huissen weten mij te vinden!”

Gemak dient de mens en dus kunnen visliefhebbers hun visproducten ook online bestellen en bij de wagen afhalen. Alle bestellingen (denk ook aan tapasschalen en gourmetschotels) worden op 24 december met een koelwagen thuisbezorgd. “De producten worden dus gegarandeerd vers afgeleverd. Lekker en handig!”

Heeren van de Zee is elke dinsdag en zaterdag te vinden bij winkelcentrum Rijkerswoerd en elke donderdag op het Marktplein in Geitenkamp. 

Voor meer informatie kijk op de website www.heerenvandezee.nl.