Nathalie Nede lijsttrekker ChristenUnie Arnhem

do 2 dec 2021, 10:51 Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Nathalie Nede is unaniem verkozen tot lijsttrekker van de ChristenUnie in Arnhem. 

Nede: “Ik ben dankbaar dat ik het vertrouwen krijg om de lijst te trekken. Dat is een grote eer, maar ook een grote verantwoordelijkheid. Die neem ik graag op me, omdat ik weet dat ik het niet alleen hoef te doen. Met Ab Zijlstra (de nummer 3 op de lijst) en Rick Jansen (nummer 4 op de lijst) heb ik de afgelopen periode fijn samengewerkt en ik ben ook blij dat ik samen met hen de volgende periode weer in mag gaan. Daarnaast staat een aantal nieuwe mensen op de lijst, waarmee we volgens mij een mooi team hebben dat elkaar aanvult en versterkt.”

Naast de eerder genoemde personen die de afgelopen periode hebben meegedraaid in de fractie, staan twee nieuwkomers bovenaan de lijst: Mariel Hutten op nummer 2 en Dirk Malda op nummer 5. Op de verkiezingslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 staan in totaal 23 personen. 

De partij gaat de verkiezingen in met de slogan ‘Hoopvol Arnhem!’ “De ChristenUnie staat in de samenleving als partij die vanuit een bijbels perspectief politiek wil bedrijven. Wij zien de opdracht ons in te zetten voor de bloei en groei van de stad. En vooral ook het bouwen van huizen om in te wonen, de zorg voor de schepping en het omzien naar elkaar. Dat zien we niet los van de belofte die God ons geeft op een hoopvolle toekomst”, aldus de inleiding in het verkiezingsprogramma.

Op de verkiezingslijst staan in totaal 23 personen. 

https://arnhem.christenunie.nl