Arnhem in Dialoog 2021

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Binnenkort gaat ‘Arnhem in Dialoog’ weer van start. Van vrijdag 29 oktober t/m zondag 7 november worden op allerlei plekken, verspreid over de stad, ‘dialoogtafels’ georganiseerd. Onder leiding van een gespreksleider ga je in dialoog met een kleine groep mensen. Mensen die je niet kent en die je anders misschien ook nooit zou ontmoeten. Het thema dit jaar is: ‘erbij horen’.

Doel van Arnhem in Dialoog is om de sociale samenhang in de stad en de samenleving te versterken door inzet van de dialoog. Tijdens de dialoog wisselen deelnemers ervaringen, ideeën en dromen uit en zetten stappen om hun dromen te verwezenlijken. “Door de specifieke aanpak van gespreksvoering ontstaan nieuwe verbindingen tussen mensen, en ook nieuwe inzichten en impulsen voor persoonlijke en gezamenlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van deelnemers dragen bij aan het vergroten van kennis over elkaar en geven een impuls aan het prettig samen leven, wonen en werken.”

Ga naar www.arnhemdialoog.nl voor een dialoogtafel bij jou in de buurt of wijk en geef nu je op. Arnhem in Dialoog wordt georganiseerd door D3rde Verdieping.