Creatieve en sportieve inwoners van Malburgen bij het Timmerhuis. (Foto: Zefanja Hoogers)
Creatieve en sportieve inwoners van Malburgen bij het Timmerhuis. (Foto: Zefanja Hoogers)

Creatief in Malburgen

Algemeen

ARNHEM - Het Timmerhuis van Malburgen is dit najaar weer gestart met een uitdagend creatief programma voor jong en oud. Op woensdagmiddag 20 oktober is er een open dag. Tussen 15.30 en 17.00 uur kan je gratis kennismaken met de lessen van Het Timmerhuis, Atelier de Stiksteek en dansschool Live2Dance. 

Het Timmerhuis is een broedplaats voor creativiteit. Op de open dag zijn er twee workshops. Guus Bouts is docent Timmerclub en geeft je fantasie en talent vleugels door je de weg te wijzen met verschillende technieken en materialen. Daan Kruijssen is docent Fashion Department en begeleidt als productontwerper haar leerlingen in het creëren van eigen kostuums, tassen, sieraden en andere accessoires. 

Bij De Stiksteek ga je met Nathali Nijman aan de slag met textiel. Nathali begeleidt bij haar cursussen kinderen, jongeren en volwassenen bij het maken van eigen ontwerpen en het uitvoeren hiervan op de naaimachine.

Live2Dance biedt danslessen op herkenbare muziek voor jong en oud zoals peuterdance, streetkids, hiphop, urban, afrodance, modern en dancemix aan. Op de open dag is er mogelijkheid om een kijkje te nemen bij streetdance en afrodance hiphop.

Programma 

De open dag is voor jeugd van 6 t/m 14 jaar. De workshops worden op verschillende plekken in Malburgen gegeven. Kom daarom met de fiets of auto. De start is om 14.30 uur bij het Timmerhuis, Akkerwindestraat 29 in Arnhem. Het programma duurt uiterlijk tot 17.00 uur. Deelname van de open dag is gratis. Aanmelden is wel nodig. Dit kan via het mailadres: mail@wijklab.nu of via tel. 06-45544907. Mail, app of bel je naam, leeftijd en eventuele voorkeur voor een of twee cursussen door.