Warme Winterroute voor het hele gezin

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Klarendal en St Marten vieren zaterdag 17 december tussen 10.00 en 22.00 uur voor de eerste keer samen kerst met de Warme Winterroute. “Het wordt vast geen 23 graden maar er zijn wel veel mooie, leuke en warme activiteiten op een route tussen verschillende locaties in beide wijken”, aldus de organisatie.

Bijna tien wijkorganisaties hebben de handen in een geslagen om er met elkaar een bijzondere dag van te maken waar voor iedereen wel iets leuks te doen is. Alle organisaties zijn op aansluitende tijden geopend. 

Pannenkoeken

Dus na het Kids Kerstconcert van ABC Libertas, even lekker pannenkoeken of een oliebol eten bij de Klarendalse Molen om vervolgens je eigen kerststukje of kaarten te maken bij de Wasplaats of wat later op de middag even met de voetjes van de vloer bij de popmuziek van de wijkband Manatee in de Nieuwe Hommel. 

Alle organisaties hebben een eigen programma voor jong en oud, actief en passief, kijken of meedoen, van creatief tot theater. En om ook echt lekker warm te blijven is er langs de route chocomel en kerstverhalen bij de vuurkorf. 

De Warme Winterroute wordt gefinancierd door het Bewonersoverleg van Klarendal en St Marten en door de organisaties zelf. Alle voorstellingen zijn gratis. Voor de kerststukjes wordt een kleine bijdrage gevraagd.