Zwemlessen bij Neptunus Arnhem

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Zwemvereniging Neptunus Arnhem geeft zwemlessen aan kinderen vanaf 4,5 jaar, tieners en volwassenen. 

“We geven les in het doelgroepenbad van zwembad de Grote Koppel in Arnhem. We leiden op voor de zwemdiploma’s A, B en C volgens de richtlijnen van ENVOZ. We starten met watervrij maken en vervolgens bouwen we de lessen verder op. Hierbij besteden we ook aandacht aan survival. In ons waterrijke land is zelfredzaamheid en het helpen van anderen die zich in het water niet zelf kunnen redden immers belangrijk. De lessen zijn gevarieerd en plezier in het zwemmen vinden we belangrijk. Ouders mogen tijdens de zwemlessen in de zwemzaal aanwezig blijven.”

De lessen voor kinderen zijn op dinsdag en donderdag vanaf 18.00 uur, op zaterdag vanaf 08.30 uur en zondag vanaf 08.45 uur. Voor alle dagen (met uitzondering van zondag) is de wachttijd voor kinderen zonder zwemervaring 1 tot 3 maanden (voor de zondag ongeveer 9 maanden). Voor volwassenen zijn er zwemlessen op dinsdag- en donderdagavond. De wachttijd bedraagt momenteel ongeveer een half jaar.

Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk op www.neptunus-arnhem.nl. Je kunt je daar ook inschrijven via het tabblad leszwemmen en vervolgens inschrijven. Heb je andere vragen? Stuur een mail naar leszwemmen@neptunus-arnhem.nl. Als je al wat zwemvaardigheden hebt, vermeld dit dan bij je inschrijving.