Belgin Özkaya:
Belgin Özkaya: "Hoge kwaliteit en goede service staan hoog in ons vaandel." Foto:

Wasto Service Textielverzorging viert het 12,5 jarig jubileum

Algemeen

ARNHEM - Wasto Service Textielverzorging Arnhem bestaat 12,5 jaar. Reden voor een feestje, vindt eigenaresse Belgin Özkaya.

Bij Wasto kunt u al uw wasgoed laten wassen en stomen (vandaar de naam Wasto), maar óók voor kleine kledingreparaties, het reinigen van schoenen, stoffen meubelen en vloerkleden en het vakkundig schoonmaken van suède en leer bent u bij Wasto aan het juiste adres. Ook gordijnen, dekbedden en bedrijfskleding zijn bij Wasto in professionele handen. 

Particulieren, gezinnen, bedrijven, instellingen of voor hotelservice: allen weten Wasto te vinden. Handig om te weten dat Wasto een eigen strijkservice én haal- en bezorgservice heeft. Bovendien heeft Wasto in de regio Arnhem meerdere stomerij servicepunten.

Toen Belgin in 2011 de wasserette overnam, vroeg ze een vergunning aan om milieuvriendelijk te reinigen en sinds 2014 is Wasto officieel een milieuvriendelijke stomerij, want er wordt op een milieuvriendelijke manier gereinigd. “Zo’n apparaat was een forse investering, maar zo zijn we wel klaar voor de toekomst.” 

“Onze kracht zit in onze kleinschaligheid. Hier geen hele hoge bergen wasgoed. Dat maakt dat we geen fouten maken, we weten wat we binnenkrijgen en alles wordt meermalen gecontroleerd.” 

En wil je het kleine team komen versterken? Wasto is aan het groeien en HBO-studenten zijn welkom om te solliciteren. Ook coupeuses kunnen zich aanmelden.   

“We bieden hoge kwaliteit, houden ons aan afspraken en hebben goede service hoog in ons vaandel staan. De klanten hebben vertrouwen in ons en weten dat hun spullen bij ons in goede handen zijn. En komt u er op het laatste moment achter dat uw pak een vlek heeft, dankzij onze spoedservice helpen wij u uit de brand.” 

Receptie

Om het 12,5-jarig jubileum te vieren met de klanten, is er zaterdag 10 februari een receptie van 14.00 tot 17.00 uur. “Iedereen is welkom voor een gezellig praatje, een hapje en een drankje. Zo wil ik al mijn klanten hartelijk danken voor het in mij gestelde vertrouwen de afgelopen twaalf en een half jaar. Op naar het vijfentwintig jarig jubileum!”

Wasto Service Textielverzorging
Oremusplein 3 Arnhem
tel. 026 - 445 1261
www.wastowasserettearnhem.nl