Darts Open Koppeltoernooi

VELP - De Velpse Carnavalsvereniging de Narrenkap houdt zaterdag 10 juni het jaarlijkse Carnavalesk Velps Open Darttoernooi in ’t Narrenhuus aan de Beemd in Velp. Vanaf 12.00 uur starten de eerste wedstrijden, de zaal is open om 11.00 uur.

Zoals elk jaar is iedereen welkom om zich aan te melden voor dit toernooi, enige voorwaarde is dat er koppels gevormd worden. Gedurende het toernooi strijden de koppels tegen elkaar om te bepalen wie er aan het eind van de dag naar huis gaat met de prijzen. Deelname kost 10,00 euro per koppel, ter plaatse te voldoen.

Aanmelden kan bij de organisatie via kanselier@cvdenarrenkap.nl. 

Trail wedstrijd

ROZENDAAL - Dit jaar heeft woensdag 7 juni de 36e editie plaats van de Bedriegertjestrail. Start en finish in de kasteeltuin van kasteel Rosendael. Start 6 km om 19.10 uur en 11 km om 19.30 uur. Een deel van het parcours loopt door het park en het achterliggende bos en heidegebied en is geheel onverhard. 

Speciaal voor de kinderen is er een kidsrun. Kinderen van 4 tot 8 jaar lopen een parcours van bijna 1 km, start om 18.15 uur. Kinderen van 9 t/m 12 jaar starten om 18.30 uur en lopen een route van 2 km. 

Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 17.45 uur. Deelname kost 12,50 euro, kinderen 2,50 euro. Meer info: www. bedriegertjeslopers.nl of mail naar info@bedriegertjeslopers.nl..

Zomer Challenge

ARNHEM - Tennisvereniging De Hoogkamp biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden (juni t/m september) waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Ze kunnen dan onder meer meedoen aan een startersclinic en zich inschrijven met het clubtoernooi. Daarnaast krijgen zij een gratis personal training onder begeleiding van een leefstijlcoach en kunnen ze meedoen aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten. Kosten 60 euro. Voor meer informatie en aanmelden: challenge@tvdehoogkamp.nl.