Robin Storm.
Robin Storm. Foto:

Arnhemse Storm lanceert single 'Unhappily Buried'

ARNHEM - De Arnhemse singer-songwriter Robin Storm heeft een nieuwe single uitgebracht: ‘Unhappily Buried’. Het is een popplaat met lichte invloeden uit soul en rock, waarin hij je met doordachte lyrics terugbrengt naar de vrijheid die hij ervaarde als kind. 

De eerste versie van 'Unhappily Buried' schreef Robin toen hij 17 jaar was. Het nummer gaat over volwassen worden en de steeds lastigere levenskeuzes die daarbij komen kijken. Hij legt uit: “Ik had een hoop lastige keuzes in mijn leven. Wat als ik het verkeerde koos? Ik schreef mijn zorgen op en maakte er een liedje over."  Met ‘Unhappily Buried’ werkt hij toe naar de release van zijn debuut-EP die in oktober van dit jaar uitkomt. 

Je kunt Robin kennen van zijn grootste hit (tot nu toe) ‘Duly Love', die richting de 8.000.000 streams op Spotify gaat. Robin Storm maakt al zijn hele leven muziek. Tijdens de studie ‘Podiumkunsten' ontdekte hij dat hij het zingen en schrijven van eigen muziek het allerleukste vindt om te doen. Hij maakt easy-listening popmuziek met invloeden uit verschillende muzikale genres. Met 90.000 maandelijkse luisteraars op Spotify kan Storm niet wachten om te laten horen wat hij in zijn mars heeft.


Storm speelt ook live met zijn eigen band.