Workshop ‘Het maandelijks samenspel van hormonen’

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Speciaal voor vrouwen is er de workshop ‘Het maandelijks samenspel van hormonen’. De workshop heeft plaats in De Wasserij aan de Molenbeekstraat 26A in Arnhem op de dinsdagen 6 en 13 juni. Steeds van 20.00 tot 22.00 uur. 

Hormonen kun je niet zien. Het zijn stofjes in ons lichaam. Net als de hersenen sturen ze ons lichaam aan. Maar ze doen het op een totaal andere manier. Als hormonen uit balans raken merk je het meteen. Je leven wordt dan een roetsjbaan. Hoe ziet die hormoonbalans eruit tijdens de maandelijkse cyclus? En welke relatie is er tussen hersenen en hormonen?

Aan de hand van filmfragmenten, podcasts, artikelen en vragen van de cursisten gaan de twee sessies over de bijzondere samenwerking van hormonen onderling en die van hormonen met je brein. Wat gebeurt er als je  hormonen uit balans raken? Hoe kun je zorgen voor een goede balans? Speciale voorkennis is niet nodig. Deelname kost 20,00 euro, Nivon-leden 15,00 euro. Voor meer informatie: info.arnhem@nivon.nl. o.v.v. workshops hormonen juni