Werkpaarden-demonstratie tijdens de Westerveld Fair
Werkpaarden-demonstratie tijdens de Westerveld Fair Foto: © Maaike Melchers

Beleef het groen op Westerveld Fair

ELDEN - Dit Pinksterweekend zijn er bijzondere activiteiten te beleven in park Westerveld in Elden tijdens de Westerveld Fair. 

Het gratis evenement op zondag 28 (Eerste Pinksterdag) biedt een afwisselend programma tussen 11.00 en 17.00 uur voor alle leeftijden. Vrij entree. 

Hieronder een overzicht wat je kunt beleven op deze bijzondere plek in Elden. 

Paarden

De Westerveld Fair is een openlucht evenement voor het hele gezin met allemaal demonstraties en activiteiten die met buitenleven te maken hebben. Op de grote speelweide in park Westerveld vinden doorlopend presentaties en shows plaats met Friese paarden, werkpaarden en roofvogels. Terugkerende acts als Ad Louwen van Stal ’t Nieuwveer met zijn werkpaarden en een roofvogelshow van De Valk worden afgewisseld met nieuwe shows. Dit jaar een ode aan het Friese paard door Nemo’s Bern en dameszadelclub Fleurop.

Markt 

Daarnaast is er een markt met ambachten, brocante, woonaccessoires, kleding, sieraden, kunst en heerlijke (biologische) streekproducten. En na het succes van vorig jaar kun je ook weer terecht voor nieuwe buitenplanten. Mooie bloeiers voor een prikkie! 
Ook zijn er allerlei activiteiten voor kinderen. Je kunt je laten schminken door een professioneel schminckteam en er is een spectaculaire show door goochelaar Joost.

Eten en drinken

Op het terrein is voldoende horeca voor een drankje en een lekkere snack. Dit jaar ook weer een foodtruck met cakes en muffins. Kortom alle ingrediënten voor een leuke middag!

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op middels een e-mail naar info@evenementen-elden.nl of neem snel een kijkje op website: www.evenementen-elden.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding