Spelletje: HIVE tournament

ARNHEM - Arnhems Boeken Café Libertas aan de Klarendalseweg 477-1 in Arnhem vormt vrijdag 2 juni het decor voor het HIVE tournament. Aanvang 19.00 uur. Gratis toegang. Aanmelden via info@dicedaniel.nl

Het is een spelletjestoernooi rond het bijzondere spel HIVE. "HIVE is simpel te leren maar lastig te beheersen. Je kan het spel omschrijven als schaak zonder bord met allemaal unieke stukken gebaseerd op verschillende insecten en spinachtigen", aldus de organisatie. 

"Het belangrijkste stuk is de bij: probeer de koningin van je tegenstander gevangen te nemen, maar vergeet niet om je eigen royalty te beschermen. Door de bijzondere en stevige speelstukken in een draagzakje en zonder de noodzaak van een speelbord is HIVE het ultieme spel voor verre bij-stemming, zinderend zoemende vakantie of fleurige picnic en dus perfect voor de lente en de aankomende zomer."  

Ken je het spel nog niet en/of weet je niet hoe je het spel moet spelen? Wees niet getreurd, want op de avond is er voldoende tijd om dit spel te leren van spelexperts. Iedere deelnemer maakt kans op leuke prijzen en op de avond zelf zijn er bij-passende activiteiten, hapjes en drankjes in stijl! 

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op de website abc-libertas.nl/event/game-night-hive-tournament/