Jos Mom heeft een overdekte potterie met een gevarieerde collectie aan potten in vele maten en prijzen.
Jos Mom heeft een overdekte potterie met een gevarieerde collectie aan potten in vele maten en prijzen. Foto:

Ook al genoten van het jaarlijkse uitje naar Bloemenkwekerij Jos Mom in Huissen?

HUISSEN – Honderduizenden planten voor op terras, balkon en tuin. Ze staan nu nog in de kassen van Bloemenkwekerij Jos Mom in Huissen. In alle soorten, maten en kleuren. Van de allerbeste kwaliteit. Want bij de familie Mom weten ze wat planten kweken is. Net als de vele klanten, die van een bezoek aan de kwekerij een jaarlijks uitje maken. 

Je kijkt je ogen uit! Je raakt niet alleen onder de indruk van de mooie planten, ook van de prijskaartjes. Alles is duurder geworden, maar bij Bloemenkwekerij Jos Mom rekenen ze ook dit jaar weer dezelfde ouderwetse prijzen. En bovendien... bij tien planten van een euro, krijg je er twee extra gratis bij. Je kunt ze nota bene ook nog mixen! Rechtstreeks vanuit de kas. Daar word je toch vrolijk en gelukkig van?

Pottenstunt

En het houdt niet op bij de planten. Jos Mom heeft een enorme overdekte potterie met een geweldige gevarieerde collectie aan potten in vele maten en prijzen. Ook hier geldt: supergoedkoop. Zoon Michel is trots op onder andere de aanbieding van een set van zes stenen potten voor 39,95 euro. “Verkrijgbaar in zes kleuren. En echt: in tuincentra betaal je er per set honderd euro meer voor.”

Michel en zijn vrouw Sabrina, de twee tienerdochters, schoonvader én natuurlijk vader Jos Mom hebben ze het deze maanden druk. Extreem druk. Zeven dagen per week van negen tot vijf uur. Maar je merkt er: vol liefde en met passie voor plant en klant!
Bloemenkwekerij Jos Mom, Kamervoort 60a en Papesestraat 4a in Huissen. Voor meer informatie:
www.bloemenkwekerij-josmom.nl.


Pinksterdienst in de Eusebuiskerk

ARNHEM - Zondag 28 mei, Eerste Pinksterdag, is er weer een dienst in de Eusebiuskerk. De dienst begint om 10.15 uur en is voorbereid door de Protestantse Wijkgemeente Arnhem-Noord. Voorganger is ds. Monique Maan.

In deze Pinksterdienst speelt Galina Bylich een aantal muzikale bijdragen. Galina is violiste in het Nationaal Symfonisch Orkest van Oekraïne en is na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne met haar twee kinderen in Arnhem komen wonen. Haar echtgenoot, ook beroepsviolist, kan af en toe naar Nederland komen voor benefietconcerten, maar moet steeds weer terug naar Oekraïne om daar concerten te geven. 

"Het is voor de mensen in Oekraïne buitengewoon belangrijk en waardevol dat er ook in deze oorlogstijd mooie dingen te horen en te zien zijn. Dat versterkt de moed en hoop. In deze Pinksterdienst mogen wij ons door de kracht van de Geest met de taal van muziek met elkaar verbonden weten."

Vrijwilligerswerk in Wereldwinkel

ARNHEM - Wist jij dat je in Wereldwinkels in Arnhem en Velp bijzondere cadeaus met bijzondere verhalen kunt vinden? En dat door de verkoop van deze producten de makers een eerlijk inkomen krijgen?

De Wereldwinkel wordt gerund door vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de verkoop. Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste team? Kom dan eens met praten. Misschien ben jij de winkelcoördinator die we zoeken, of het aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers. Of heb je ICT-vaardigheden en vind je het leuk om de website up-to-date te houden? Voor meer informatie: secretaris@dewereldwinkels.nl.

Schaakles 
voor de jeugd

ARNHEM - Vind je het leuk om te schaken en wil je het graag beter leren? Doe dan mee met de schaaklessen voor de jeugd in Wijkcentrum Bakermat aan de Van Nispenstraat 139 in Arnhem. 

Ook als je nog niet kunt schaken, maar het je wel leuk lijkt, ben je van harte welkom. Wekelijks op donderdagmiddag (m.u.v. de schoolvakanties). Er wordt gewerkt met strippenkaarten: 5 lessen per kaart. Als je er bent, gaat er één strip af. Strippenkaart voor 5 lessen kost 20,00 euro. De eerste les is een gratis proefles.

www.wijkcentrumbakermat.nl/schaaklessen-voor-de-jeugd/

Afbeelding