Maurice van den Akker aan het werk.
Maurice van den Akker aan het werk. Foto:

Je caravan, camper of boot weer lekker fris bekleed

ARNHEM - Het is eindelijk weer mooi weer, hoog tijd om er op uit te trekken! Maar die caravan, camper of boot oogt van binnen wel erg gedateerd, versleten en vlekkerig en eigenlijk is dat matrasje ook wel aan vervanging toe. Bij Van den Akker Meubelstoffering kunt u die bekleding laten vervangen zodat u fris en fruitig de zomer in gaat!

Maurice van den Akker: “We hebben een ruime collectie stoffen en een grote voorraad schuim. Er is voor elk wat wils! We hebben in de showroom allerlei stoffen, met of zonder patroon en in allerlei kleuren. Ook aparte vormen zijn geen probleem. We maken dan een mal en laten het schuim op maat zagen. Klanten kunnen ook alleen het schuim van een campermatras laten vervangen als de bekleding nog goed is. Wij maken dat dan netjes in orde.”

Vlekken in de nieuwe bekleding zijn geen probleem: “Tegenwoordig zijn vrijwel alle stoffen heel onderhoudsvriendelijk. Door de speciale behandeling kun je koffie of zelfs chocolade er zo af vegen, zonder zeep.”

Bij Van den Akker bekleden ze dus niet alleen banken en stoelen voor in huis. Ook met echt afwijkende zaken weten ze raad. “We hebben laatst de bekleding voor een zweefvliegtuig gemaakt” vertelt Maurice. “Voor de autostoel kunnen mensen ook bij ons terecht. We hebben veel autostoffen in huis, maar ook leer natuurlijk.”

Is uw camper, boor of caravan ook toe aan een opfrisbeurt? Maak dan een afspraak bij Van den Akker!

Meubelstoffeerderij Van den Akker
Malburgse Sluis 5C, 6833 KA Arnhem
Telefoon: 026 442 1182
info@vanden-akker.com
www.vanden-akker.com


Kleedjesmarkt 
in Het Broek

ARNHEM - Er is zaterdag 27 mei van 11.00 tot 14.30 uur een kleedjesmarkt op het schoolplein aan de Van Slingelandtstraat (tegenover de Gogelstraat) in Arnhem. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en spulletjes te kopen of verkopen. Voor de kinderen is er iets leuks te doen en er is drinken en wat lekkers (gratis). Voor meer informatie en opgave stuur mail:
rommelmarkt@gergemarnhem.nl.

Tentoonstelling  
‘Nalatenschap’

VELP - Atelier Creso aan de Schoolstraat 12 in Velp zet nog t/m zondag 21 mei haar deuren open voor de gratis te bezoeken expositie van tekeningen en schilderijen die beginnende en gevorderde vrijetijdskunstenaars hebben gemaakt in allerhande technieken. Het tentoonstellingsthema in het 40ste bestaansjaar van Creso is ‘Nalatenschap’. Open: 11.00 tot 17.00 uur.
Wat laat jij na aan mooie herinneringen, voorwerpen of wat is aan jou nagelaten als belangrijke nalatenschap die je altijd koestert en ook doorgeeft? Wat zit er in jouw schatkist aan verhalen, voorwerpen en herinneringen? Verbeelding van dit thema in tekeningen en schilderijen zie je bij Atelier Creso. Voor meer informatie kijk op de website: www.ateliercreso.nl.

Open Darttoernooi

VELP - De Velpse Carnavalsvereniging de Narrenkap houdt zaterdag 10 juni het jaarlijkse Carnavalesk Velps Open Darttoernooi in 't Narrenhuus aan de Beemd in Velp. Vanaf 12.00 uur eerste wedstrijden, zaal open om 11.00 uur.

Iedereen is welkom, enige voorwaarde is dat er koppels gevormd worden. Gedurende het toernooi strijden de koppels tegen elkaar om te bepalen wie er aan het eind van de dag naar huis gaat met de prijzen. Deelname kost 10,00 euro per koppel. Aanmelden via kanselier@cvdenarrenkap.nl.