Bijeenkomst Longpunt Arnhem-Liemers

Algemeen Kort nieuws

DUIVEN - Longpunt Arnhem-Liemers is een informele ontmoetingsplek voor mensen met een chronische longziekte, mantelzorgers, familie, zorgverleners en belangstellenden. Woensdag 24 mei is er van 14.00 tot 16.00 uur weer een bijeenkomst in De Stek aan de Rijksweg 53 in Duiven. Het thema is: Vitaal leven en omgaan met energie.

Een bijeenkomst over verstandig bewegen bij longziekten. Met medewerking van Stefan Reijers (Fysiotherapie Centrum Westervoort), gespecialiseerd in COPD. Vragen kunt u van tevoren al doorgeven. Aanmelden voor de bijeenkomst via arnhemliemers@longpunt.longfonds.nl, of via de Facebookpagina.

Voor de organisatie tekenen vier vrijwilligers (drie verpleegkundigen en een ervaringsdeskundige). Iedere bijeenkomst is er een ander thema met een gastspreker, zoals een longarts, longverpleegkunde of ergotherapeut/fysiotherapeut. Tevens is er gelegenheid om met lotgenoten ervaringen en tips uit te wisselen. 

Parkeren voor de deur met de blauwe kaart. Deelname en consumpties gratis. U wordt verzocht tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.