Plantenspreekuur KNNV

ARNHEM - Op maandagavond 22 mei kunnen belangstellenden planten meebrengen om te laten determineren door de plantenwerkgroep van KNNV Arnhem. Van 19.30 tot 21.30 uur kan iedereen binnenlopen in het Natuurcentrum Arnhem aan de Ruitenberglaan 4 in Arnhem. 

Wie ziet er niet af en toe een leuke plant tussen de stoeptegels, in de berm of langs het spoor? Altijd al benieuwd geweest naar de naam? Neem de plant mee en laat hem determineren. Dit plantenspreekuur is een leuke manier om kennis te maken met het op naam brengen van planten en hun wetenswaardigheden. Iedereen is welkom op deze avond. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis.
KNNV Arnhem organiseert dit plantenspreekuur in verband met de Week van de Biodiversiteit. De Verenigde Naties hebben 22 mei uitgeroepen tot de Internationale Dag van de Biodiversiteit. Gedurende die hele week organiseert de KNNV tientallen activiteiten door het hele land.

De KNNV, vereniging voor veldbiologie, is een vereniging voor natuurstudie, -beleving en -bescherming. Samen genieten van de natuur staat voorop bij de leden van de KNNV. Je kunt dat op vele manieren doen: wandelen, excursie, studies, lezingen bijwonen, waarnemen en beleven, cursussen volgen en fotograferen. 
Voor meer informatie kijk op de website www.arnhem.knnv.nl.