Vertier voor jong en oud. (Foto: Rob Schouten)
Vertier voor jong en oud. (Foto: Rob Schouten) Foto: Ligt bij fotograaf

Hemelvaart op kasteel Rosendael

Kom spelen, speuren en ontdekken

ROSENDAAL - Tijdens het Hemelvaartweekend zijn er volop activiteiten in en rondom het kasteel en park Rosendael. Kom spelen en speuren en bezoek zondag 21 mei de Trotsmarkt. 

Het hele Hemelvaartweekend kunnen kinderen met hun ouders speuren en spelen in het park. Ontdek het park met de verschillende activiteiten op de Beleef! Plattegrond.

Durf te rennen over de Bedriegertjes. Bouw een boomhut met de takken uit het bos. Trek de schoenen uit en loop over het blotevoeten pad. Ga aan de slag met de opdrachten in de ‘Speuren en Spelen’ speurtocht. Leer van alles over het park en zijn bewoners en los het raadsel op. Hebben de kinderen alles goed ingevuld? Dan krijgen ze een speurdiploma en presentje!

Zondag 21 mei is er de Trotsmarkt met kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten. De standhouder vertellen graag vol passie over hun producten. En ontmoet die zondag de bewoners van het kasteel in kostuum. Entree Trotsmarkt is gratis. Kijk voor meer informatie op de website www.glk.nl/rosendael.


Bezoek deze zondag het kasteel en park met een gereduceerd tarief: volwassenen 10,00 euro. Wanneer kinderen tijdens de Trotsmakrt Museuminspecteur willen zijn, hebben zij gratis toegang tot het kasteel en park.