De banenmarkt wordt goed bezocht.
De banenmarkt wordt goed bezocht. Foto:

Banenmarkt in Winkelcentrum Kronenburg

ARNHEM - WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland (WSP) houdt vrijdag 12 mei een regionale banenmarkt met 40 kramen in Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. 

De banenmarkt is voor iedereen die op zoek is naar of zich wil oriĆ«nteren op een leuke baan in de horeca of detailhandel maar ook in de zakelijke dienstverlening zoals de beveiliging en ICT, transport en logistiek, zorg, bouw of techniek. 

Wat je achtergrond, leeftijd of je opleidingsniveau ook is: iedereen is welkom op deze banenmarkt van 15.00 tot 17.00 uur. 

Weet je nog niet welke baan het beste bij je past? Ga dan met het WerkgeversServicepunt, het Leerwerkloket of diverse opleiders in gesprek over de vele opleidingskansen, leerwerktrajecten en banen van de toekomst. 

Wil je meer weten? Stuur een bericht aan: kandidaten@wsp-mg.nl.

De Banenmarkt Kronenburg is een initiatief van WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland, UWV en Winkelcentrum Kronenburg.


Dag van de Nieuwbouw bij VanWonen

NIJMEGEN/ARNHEM - Voor iedereen die wel eens nadenkt over een nieuwbouwwoning opent ontwikkelaar VanWonen op zaterdag 13 mei haar deuren in Nijmegen. Alle nieuwbouwwoningen die VanWonen op dit moment in verkoop heeft, zijn te bekijken. 

Er zijn impressies van de woningen te zien, er zijn verkoopbrochures om mee te nemen, en er is gelegenheid om met medewerkers van Team VanWonen in gesprek te gaan. Kinderen zijn van harte welkom, voor hen (vanaf 5 jaar) is er een creatieve activiteit (10.30-12.30 uur).

Tijdens de Dag van de Nieuwbouw staat een flink aantal VanWonen-projecten in de schijnwerpers. Veel Nijmeegse projecten zoals Lents Buiten Oost, Homestead en Hart van de Waalsprong.

Arnhemse projecten

Daarnaast geeft VanWonen ook het podium aan projecten in Arnhem zoals Overbos, Tuyn en woontoren Nelson. 

 Duurzame en 
energiezuinige
woningen op een
schitterende plek

Bijzondere aandacht is er voor het Arnhemse project Wonen in Ent. VanWonen ontwikkelt hier 56 woningen. Uniek voor Schuytgraaf, maar ook verder daarbuiten. Duurzame en energiezuinige woningen op een schitterende plek. Midden in het groen, grenzend aan het rivierenlandschap met alle voorzieningen om de hoek. 

VanWonen laat in Nijmegen ook actuele projecten zien die iets verder weg liggen, zoals Kernhemmerpark in Ede en OpZuid in Soest.

Tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw zijn ook hypotheekadviseurs van FRITS en Rabobank aanwezig om vrijblijvend alle mogelijke vragen over hypotheken te beantwoorden.

De VanWonen Dag van de Nieuwbouw is op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 14.00 uur aan het Thermionpark 5 in Nijmegen.




Afbeelding