John Buijsman en Michiel Nooter in 'De Recreanten'.
John Buijsman en Michiel Nooter in 'De Recreanten'. Foto:

Voorstelling in het bos bij Buitenplaats Koningsweg

Wrange komedie 'De Recreanten'

ARNHEM - John Buijsman en Michiel Nooter brengen de voorstelling De Recreanten. Zij spelen de voorstelling op Moederdag zondag 14 mei in het bos bij Buitenplaats Koningsweg in Arnhem om 13.00 en 15.00 uur. Verzamelen een half uur vóór aanvang op het terras van Garage Royal. 

Daar zitten ze dan, op een vakantiepark. Barry en Herman: een curieus koppel op leeftijd. Het lot van zowel het park als dat van Herman steekt grimmig af tegen hun kleurige houten vakantiehuisje. De plek waar het stel al jaren klust, keuvelt en kibbelt. 

Als de gemeente besluit hun geliefde park te verkopen aan een projectontwikkelaar, gaan ze de strijd aan met een onverschillige overheid... En met elkaar.

De Recreanten is een wrange komedie over klein geluk en groot geld en de hechtheid van een gemeenschap. Over hoe sterk mensen zich kunnen maken als ze zich verenigen. En hoe ze zich er vooral niet onder laten lullen.

Picknickmand

Bij je kaartje kun je ook desgewenst een gevulde picknickmand bestellen, verzorgd door Garage Royal, waarmee je ofwel voor ofwel na de voorstelling kunt picknicken op het terrein. 
De vegetarische picknickmand bevat een salade met linzen, quiche, crudités met dip, zoute nootjes, stokbrood en een lekker kaasje. En als toetje: marmercake of pappyseed/lemon cake.

Kosten

Kaarten kosten 17,50 euro en bestellen via www.johnbuijsman.nl. Ook voor de picknickmand (optioneel) betaalt met 17,50 euro.

John Buijsman en Michiel Nooter in 'De Recreanten'.