Stichting Speak Up start 'Dialoogsessies'

ARNHEM - Stichting Speak Up komt op voor mensen die te maken hebben gehad met geweld in afhankelijkheidsrelaties. Zaterdag 13 mei start Speak Up in Arnhem het nieuwe project 'Dialoogsessies'. 

Tijdens de Dialoogsessie gaan de deelnemers in kleine groepjes in gesprek met slachtoffers van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Het thema van de eerste sessie is 'De eerste stap zetten'. De stap om te praten over wat er thuis, op je werk of op een andere plek in jouw persoonlijke leven gebeurd is of nog steeds gebeurt. De stap om hulp te zoeken. De stap om weg te gaan. Hoe heb jij die eerste stap gezet?

De sessie wordt geleid door twee ervaren gespreksleiders, waarbij veel ruimte is voor inbreng vanuit de deelnemers. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd. Na afloop staat er een hapje en een drankje klaar voor de deelnemers. Ook krijgen zij een kleine goodiebag mee naar huis. 

De Dialoogsessie is van 13.00 tot 17.00 in buurthuis 't Huukske in Arnhem. Deelname gratis. Inschrijven via info@stichtingspeakup.nl.

De stichting heeft een ANBI-status en wordt bestuurd door ervaringsdeskundigen op het gebied van deze vorm van geweld.