Contagious Collective.
Contagious Collective. Foto: eigen fotomateriaal

Zingend het voorjaar in met Contagious Collective

Algemeen

ARNHEM - De Arnhemse vocal group Contagious Collective kan terugkijken op een zeer geslaagd muzikaal weekend. Onder de inspirerende leiding van Mirjam van Wijk, en begeleid door twee gastmuzikanten, traden de elf dames afgelopen zondag twee keer aan voor een vol Theater Het Hof met een programma dat geen moment verveelde. 

De reacties van het publiek waren lovend: “superleuk, fijne energie, goed te verstaan en prachtige stemmen.” Ook veel gehoorde complimenten waren: “mooie arrangementen en leuke choreografie.” Het mooiste compliment was voor dirigente Mirjam van Wijk: “wat een goede dirigent, die moet je nooit meer laten gaan!”

De groep beet op zaterdag al het spits af in winkelcentrum Kronenburg met een verrassende flashmob op ‘Opzij’ en het toepasselijke lied ‘You’ve got a friend in me’ ter ere van de opening van de Passerelle en de Kunstroute in Arnhem-Zuid. Ze hebben de aanwezigen aangenaam getroffen met hun liedjes en performance. 

Mensen die meer willen weten over de groep of mee willen zingen kunnen terecht op www.contagiouscollective.nl, er is nog ruimte voor een lage alt en een mezzosopraan. Arnhem heeft er een mooie en sterke vocal group bij, we gaan nog veel van de dames horen en zien.