Afbeelding

Wolky bestaat 40 jaar en trakteert iedereen

ARNHEM - Om het veertigjarige jubileum te vieren, pakt Wolky de hele maand april groots uit. Zo is er een grote winactie, waar liefst veertig prijzen te winnen zijn. Een van de prijzen is een verzorgde trip naar Porto, waar men met eigen ogen kan zien hoe Wolky’s worden gemaakt. 

Om mee te doen moet je een gouden envelop bemachtigen, met daarin het ticket voor deelname. Gouden enveloppen zijn verkrijgbaar bij alle Wolky-dealers én alle Wolkyshops. Je hoeft géén aankoop te doen om de envelop op te halen, iedereen mag meedoen! 

Al 40 jaar blije voeten

Wolky is er trots op dat ze al 40 jaar vrouwen voorziet van comfortabele, ondersteunende schoenen, die gemaakt zijn om op te lópen. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, geven aan niet meer anders te willen. Dat is ook de reden dat sommige modellen al tientallen jaren in de collectie zitten. Alle schoenen worden door Wolky ontworpen én met de hand gemaakt. Zo kan iedere vrouw van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van een actief leven.

Speciale ‘feest-editie’: 
de Celebration

Ter ere van het 40-jarige bestaan, is Wolky's allereerste schoen, de Nature, nieuw leven in geblazen onder de naam ‘Celebration', een nonchalante veterschoen met de looks van de eighties maar gemaakt met de kennis en materialen van nu. Ook staan er twee nieuwe ontwerpen in de spotlights. De ‘Bounce', een eigentijdse sneaker met fantastische demping, en de ‘Cirro', Wolky's nieuwste sandaal, met verstelbare banden én een sportief uiterlijk.

Kom naar Wolkyshop

Ervaar het Wolky-comfort zelf en bezoek bijvoorbeeld Wolkyshop Arnhem, want er is ook een mooi cadeau wanneer je in april een paar Wolky's koopt: een grote katoenen strandtas. Pak in de Wolkyshop dan meteen een gouden envelop en doe mee met de grote winactie!
Wolkyshop Arnhem, Rijnstraat 25, Arnhem.