Nieuw aanbod racketsport,
crossminton/speedbadminton

ARNHEM - Ook zo’n zin om lekker te bewegen in de buitenlucht? Dat kan op je eigen niveau bij de Crossminton-groep van Ekca-Cibod. 

Crossminton is een aantrekkelijke combinatie van tennis, squash en badminton. Het wordt gespeeld door twee of vier spelers in twee vakken die 12,8 meter van elkaar liggen, zonder net en met een snelle shuttle, wat door racketsporters megasnel wordt opgepakt! Het kan altijd en overal gespeeld worden: op straat, op het strand, op de camping en in het park. Zelfs met wind, aangezien de shuttles verzwaard zijn. 

Er wordt op recreatie- en wedstrijdniveau getraind met af en toe een (inter-)nationaal toernooi.  Op de kunstgrasvelden van EKCA-Cibod, achter sporthal Elderveld, wordt onder deskundige leiding de basis van de sport gedoceerd waarbij bewegen en plezier voorop staan.

Rackets en shuttles zijn aanwezig. Iedereen wordt uitgenodigd om een keer mee te doen. Dit kan op dinsdag en woensdag van 19.30 tot 20.30 uur. Jeugdspelers, vanaf circa 12 jaar en aanvangers zijn welkom op de woensdagavond van 18.45 tot 19.45 uur. In de maanden juli en augustus wordt ook ‘s woensdags gewoon getraind.

Voor informatie: Ron Stokkink, 06-23979554. Email: crossminton@ekca.nl.