Dolle beestenboel op Koningsdag.
Dolle beestenboel op Koningsdag. Foto:

Koningsdag in Arnhem

Algemeen

ARNHEM - Arnhem maakt zich op voor de viering van Koningsdag op donderdag 27 april. Stichting Viering Nationale Feest- en Gedenkdagen Arnhem heeft weer een vol programma samengesteld. 

Zo is er een Koningsmarkt in de Zijpendaalseweg, een programma voor de hele familie in Sonsbeek Park, muziek in de Stadhuishal en tal van activiteiten in de verschillende wijken. 

- Koningsmarkt Zijpendaalseweg (08.00 tot 16.00 uur). Er staan langs de Zijpendaalseweg veel marktkraampjes opgesteld waar publiek naar hartenlust kan rondsnuffelen, op zoek naar unieke items.

- Sonsbeek Park: Koningspark in en bij de Molenplaats en Grand CafĂ© aan de Beek (12.00-16.00 uur). Kom klimmen en klauteren, roetsjen en glijden bij de zweefmolen en luchtkussens. Laat je schminken of ga knutselen bij de Molenplaats. Ga lekker eten en drinken, terwijl je naar leuke optredens kunt kijken! De Arnhemse Fanfare Band is ook van de partij. Vrij entree.

- Stadhuishal (14.00-17.00 uur). Muzikale klanken vullen de Stadhuishal. Kom luisteren naar de bands of genieten van dans. Met Crescendo Elden, De Vloer, ATK Brass, Arnhems Klarinettenkoor en Marching & Stageband Arnhem.

- Kinderspelen in de Arnhemse wijken (09.00-17.00 uur).

Voor het volledige programma, kijk op feestengedenkdagenarnhem.nl

Afbeelding