Still uit Kikkerdril.
Still uit Kikkerdril. Foto: via Focus Arnhem

Focus Junior presenteert leuke kinderfilms

ARNHEM - Traditiegetrouw staat bij Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein in Arnhem de meivakantie (22 april t/m zondag 7 mei) in het teken van Focus Junior. Elke dag is er wat te zien of te doen, voor kinderen vanaf 3 jaar. Met leuke kinderfilms en bijpassende pauze-activiteiten.

Voor de allerkleinsten vertoont Focus de stopmotion 'Buurman & Buurman: hebben een nieuw huis' (3+) over de twee wereldberoemde stuntelende buurmannen, en de hartverwarmende en aaibare familiefilm 'Pim & Pom: Het grote avontuur' (4+). Kinderen van 6 jaar en ouder kunnen kijken naar de natuurdocumentaire 'Onder het maaiveld junior' (6+), de lieve jeugdfilm 'Kikkerdril' (6+) met onder meer Juul Vrijdag en Georgina Verbaan, en de veelbekroonde stopmotionfilm 'Knor' (6+), al maanden een hit in Focus. 

Bij een aantal films staan gratis pauze-activiteiten gepland: zondag 23 april bij Pim & Pom om 11.10 uur en zondag 30 april bij Onder het maaiveld junior om 11.10 uur. Dinsdag 2 mei om 14.10 uur is er een speciale voorstelling van Kikkerdril. Na afloop komt Juul Vrijdag (oma in de film) met de kinderen pannenkoeken bakken op het dak van Focus en kan er kikkerdril bestudeerd worden! Meer informatie en tickets: www.focusarnhem.nl.