Het team heet u welkom! (Foto: Wereldhave)
Het team heet u welkom! (Foto: Wereldhave) Foto:

Multivlaai opent kiosk mét terras op versplein van Presikhaaf

Algemeen

ARNHEM - De Multivlaai kiosk mét terras op het centrale versplein van Presikhaaf is zaterdag 8 april feestelijk geopend. Voorheen zat de Multivlaai gevestigd in een winkel maar met de verplaatsing naar het middenplein van de versstraat ontstond er de mogelijkheid om een kiosk inclusief terras te bouwen.

Met de toevoeging van de Multivlaai kiosk en het terras wordt het centrum nog aangenamer en completer. Bezoekers krijgen hiermee de mogelijkheid om tussen het winkelen even te kunnen zitten en te genieten van een stuk gebak. Het personeel heeft een barista cursus gehad, waardoor de perfecte kop koffie bij het gebak geserveerd kan worden. Voor de bezoeker met wat meer haast kunnen er nog steeds vlaaien direct afgehaald en meegenomen worden.

Asset Manager Arjanne de Vries is blij met de komst van de Multivlaai kiosk. “Een kiosk op het middenterrein van het versplein was een functie die we al langer wilden toevoegen aan het centrum. Naast de functionele boodschap zijn we namelijk vooral een multifunctionele verblijfplaats voor de wijk en omgeving. Daar is horeca, sfeer en zitgelegenheid een belangrijk onderdeel van. Doordat de Multivlaai een terras aan de kiosk heeft, wordt het voor bezoekers heel aantrekkelijk om onder het genot van taart en koffie af te spreken, of simpelweg om tussen het winkelen door even neer te ploffen voor een lekker stuk gebak. Het zorgt gelijk voor meer sfeer en gezelligheid op het plein. Wat je ziet is dat de ene consument gaat voor het afhalen van een taart om die thuis op te eten en de ander vindt het juist fijn om even ergens te kunnen zitten, uit te rusten en iets lekkers te eten alvorens naar huis te gaan. Voor ieder wat wils.”

Over Multivlaai

Multivlaai is Nederlands grootste en meest bekendste leverancier van taarten en vlaaien, met ruim 80 winkels door heel Nederland en een eigen bezorgdienst. Multivlaai heeft een uitgebreid assortiment aan vlaaien, taarten en gebakjes die elke nacht vers en op ambachtelijke wijze worden gebakken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding