Ladies on tour

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Ladies on tour is een groep vrouwen die elke zondag- én dinsdagochtend op de fiets stapt om een mooie rit te rijden. Van 1 maart tot 1 oktober doen ze dat op de racefiets en in de winter op de mtb.  Vertrek steeds om 09.30 uur bij Stan & Co aan het Willemsplein in Arnhem.  

“We maken tochten van ongeveer 80 kilometer en eens per maand maken we een langere tour van 100+ kilometer Onze gemiddelde snelheid is zo’n 25 kilometer per uur. We variëren in leeftijd van 40 tot 70 jaar, maar die jaren zeggen niets over onze prestaties op de fiets! Nu fietsen we met een groep tussen de 6 en 10 personen, maar om zo nu en dan in twee groepen en snelheden te kunnen fietsen, zijn we op zoek naar extra vrouwen. Spreekt dit jou aan? Heb je zin in een combinatie van stevig doortrappen én gezelligheid? Sluit je dan aan”, aldus Ladies on tour.  

“Wellicht vind je het zo leuk dat je ook mee wilt met een fietsweekend in Limburg of de Ardennen. Dat organiseren we namelijk ook!” Meer info via lot-arnhem@outlook.com