Samen lekker buiten bewegen.
Samen lekker buiten bewegen.

Sporten op mooiste plekken in natuur

ARNHEM - Het is een heerlijke dag. Janine springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uurtje sporten met GO. 

“Ik ga iedere week en ik vind het elke keer weer genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen, ben ik altijd nieuwsgierig wie er allemaal zullen zijn. Ik was op zoek naar een leuke manier om actief te zijn en gezellige mensen te ontmoeten en bij GO vond ik het allebei." 

"De sfeer is zo warm, persoonlijk en vriendelijk dat ik mij meteen thuis voelde. Er wordt heel goed lesgegeven en geen spiergroep wordt overgeslagen. Ook wordt er goed gelet op de uitvoering. Gelukkig hoef je geen enorme sportfanaat te zijn om mee te kunnen doen. Ik doe het nu een jaar en vind het heel erg prettig. Ik heb meer energie en voel me echt sterker.” 

Samen buiten sporten

Wij vinden kwaliteit, flexibiliteit en plezier super belangrijk en daarom mag je het volgende van ons verwachten:

-Wij sporten iedere dinsdag in Park Sonsbeek en iedere donderdag in Park Zypendaal.
-Je wordt begeleid door een goed opgeleide trainer.
-Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
-Je betaalt alleen voor de maanden dat je met ons sport. Tijdens bijvoorbeeld vakanties pauzeren we je abonnement.
-De proefles is kosteloos en geheel vrijblijvend.
-Regelmatig worden er voor wie wil gezellige activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan vooral eerst even op de website www.gezondoud.nl of bel voor meer informatie tel. 06-53837045.


Lentefeest rond Stadsboerderij Presikhaaf

ARNHEM - Stadsboerderij Presikhaaf aan Ruitenberglaan 4 in Arnhem is woensdag 12 april het decor voor het Lentefeest. Er zijn kinderactiviteiten zoals eitjes rapen en bakken, insectensafari, knuffelen met boerderijdieren, lentebingo, insectenhotels bouwen en kruidentuintjes maken. De broedstal is open en je kan de kuikentjes van dichtbij bekijken! Toegang gratis en deelname aan alle activiteiten kost 6 euro. Het feest is van 13.30 tot 16.30 uur. Vooraf inschrijven via natuurcentrumarnhem.nl.

Meer informatie www.natuurcentrumarnhem.nl