Een docent geeft uitleg.
Een docent geeft uitleg. Foto:

Westerse Natuurgeneeskunde, Integrale Gezondheidszorg

Open Dag HVNA-Opleidingen Arnhem

ARNHEM - Er is meer bewustzijn over onze gezondheid en het verbeteren ervan. "De focus op natuurlijke middelen wordt steeds groter. Om hierover meer te leren, kunnen volwassenen terecht bij HVNA-Opleidingen om zich (in deeltijd) te verdiepen in dergelijke opleidingen. Zoals Specialistisch Consulent Natuurlijke Gezondheid, Westerse Natuurgeneeskunde, Integrale Gezondheidszorg, Auriculotherapie", aldus het opleidingsinstituut.

Op zaterdagen verspreid in het jaar worden allerlei specifieke vakken gegeven om met het stimuleren van gezondheid aan de slag te gaan. 

Zo start HVNA-Opleidingen in Arnhem in september wederom een 1-jarige opleiding tot Specialistisch Consulent Natuurlijke Gezondheid (associate degree) waarin de belangrijkste vakken als kruidenkennis, leefstijl, voeding, ontspannen & ademen een onderdeel van het programma zijn. 

Ook kan er in september gestart worden met een 4-jarige opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut (hbo-niveau) of met de post-hbo opleidingen Integrale Gezondheidszorg en Auriculotherapie, bedoeld voor mensen die reeds werkzaam zijn als behandelaar in de (reguliere) gezondheidszorg of therapeut. Bij al onze opleidingen is inzet van het STAP-budget mogelijk. 

HVNA-Opleidingen is een particulier kennis- en opleidingsinstituut voor Natuurgeneeskunde en Integrale gezondheidszorg dat eeuwenoude kennis verbindt met moderne wetenschappelijke inzichten. HVNA-Opleidingen wil dat in de wereld zetten en daarin de verbinding met de maatschappij aangaan.

Kom kijken en luisteren bij de Open Dag op 22 april 11.00 - 15.00 uur. HVNA-Opleidingen: particuliere volwassenen deeltijd opleidingen op zaterdag. Locatie `t Venster aan de Thomas à Kempislaan 82 in Arnhem. Voor meer informatie en aanmelden Open Dag mail naar: info@hvna-opleidingen.nl en kijk op www.hvna-opleidingen.nl