Eigenaresse Wendy.
Eigenaresse Wendy. Foto:

Boek een Try Out behandeling met kosteloze intake

Bioslimming: voor een slanker silhouet

HUISSEN - Nu de bikini-maanden er aankomen, doen we echt moeite om onszelf weer op z’n mooist te tonen. We bewegen meer, we letten op wat we eten, we scrubben en smeren, we ‘self-tannen’, we willen een body met glow, een body die er gezond uitziet met mooie rondingen. Zonder onnodige vocht- en vetophopingen, weet Huidinstituut Perfect Skin & Beauty.

"Talloze methoden staan ons hiervoor ter beschikking en wij hebben een nieuwe behandeling: de Bioslimming Bodywrap! Bioslimming is een bodywrap die in een aanzienlijke korte tijd je huid verstrakt, zorgt voor minder cellulite en een langdurig resultaat geeft vanaf de eerste behandeling. In 2015 won deze methode in Amerika al een award voor innovatie en nu hebben wij deze methode in ons huidinstituut!"

Wil jij je weer beter in je vel voelen zitten? Trots en zelfverzekerd door het leven gaan? Niet opzien tegen de mooie maanden die eraan komen maar er juist zin in hebben? Met de Bioslimming Bodywrap werken we hieraan. Jij krijgt een kuur van zes bioslimming behandelingen, één keer per week. Wij zorgen dat het lichaam slanker er strakker wordt zo dat jij je weer geweldig en sexy gaat voelen. En iedere week hier weer met een glimlach binnenkomt." 

Zichtbare resultaten

"Het geheim? Binnen no time een megazachte, glanzende, getonifieerde en compacte huid. En zichtbare resultaten als verlies van kleine vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen." 

Wil je deze behandeling proberen? Boek dan nu een Try Out behandeling met kosteloze intake. Een losse behandeling kost 130,00 euro, de Try Out behandeling slechts 98,00 euro.

Huidinstituut Perfect Skin & Beauty 
Vierakkerstraat 40 Huissen
info@perfectskinenbeauty.nl 
tel. 026 - 785 38 00