De Arnhemse vocal group Contagious Collective.
De Arnhemse vocal group Contagious Collective. Foto:

Groep Contagious Collective presenteert Spring Fever

ARNHEM - Vorig jaar mei wist de nog jonge zanggroep met haar try-out het publiek te inspireren en enthousiasmeren. Dit jaar staan de dames van de Arnhemse vocal group Contagious Collective op zondag 16 april met het volwaardig programma Spring Fever op de planken van Theater Het Hof in Arnhem. Ze voeren de show twee keer op, om 13.00 uur en om 16.00 uur.

De groep heeft hard gewerkt aan een veelzijdig repertoire, waaronder een aantal nummers van eigen bodem en een tweetal eigen arrangementen. Ze zingen overwegend a capella maar kiezen soms ook voor muzikale begeleiding. Deze keer staat er voor één van de nummers zelfs een 'full band' uitvoering op het programma. 

Zaterdag 15 april kunt u alvast van een voorproefje genieten. Dan begeleidt Contagious Collective de opening van de Passerelle en Kunstroute Vredenburg-Kronenburg.

Meer informatie en kaarten via www.contagiouscollective.nl


Natuurwandeling door park Holthuizen en Immerloo

ARNHEM - IVN RijnWaal verzorgt zondag 9 april een circa twee uur durende natuurwandeling in Holthuizen en Immerloo. 

De excursie start vanaf de parkeerplaats langs de Loostraat in Huissen, tegenover de ingang Parkdreef en wordt geleid door natuurgidsen Annelies Stokkel-Roelofs en Anja Straver. Start om 14.00 uur. 

De gidsen van IVN RijnWaal nemen u mee voor een wandeling door park Holthuizen en park Immerloo. Deze parken liggen aan weerszijden van de Oude Huissensedijk, de grens tussen Huissen en Arnhem-Zuid. 

"We gaan op zoek naar de eerste voorjaarsbloeiers en kijken uit naar de vogels die de weg naar beide parken hebben gevonden. Denk aan waterdichte schoenen of laarzen en vergeet uw verrekijker niet. Deelname is op eigen risico. Meedoen is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor de onkosten wordt op prijs gesteld", aldus IVN RijnWaal.

www.ivn.nl/afdeling/rijnwaal




Kop