Gezellig samen op de DuoFiets. (Foto: SWOA)
Gezellig samen op de DuoFiets. (Foto: SWOA) Foto: SWOA

Fietsmaatjes Arnhem: samen op pad

Algemeen

ARNHEM - Fietsmaatjes Arnhem maakt met een DuoFiets fietstochtjes door de buurt voor mensen die graag willen fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kunnen.

“DuoFietsen is een sportieve en gezellige activiteit om samen met iemand anders te doen. Tijdens het fietsen op de elektrisch ondersteunde DuoFiets geniet u van het buiten zijn, bent u in beweging en maakt u ondertussen met uw ‘meefietser’ gezellig een praatje”, aldus Fietsmaatjes Arnhem.

Hoe gaat het in zijn werk? U schrijft zich vrijblijvend in bij Fietsmaatjes Arnhem voor een DuoFiets bij u in de buurt (Elderveld, Vredenburg of Presikhaaf). De coördinator neemt met u uw wensen door en gaat op zoek naar een geschikt fietsmaatje. 

Heeft u al iemand om mee te fietsen? Het is ook mogelijk om de DuoFietsen via Fietsmaatjes Arnhem te huren. Zo kunt u samen met een vriend(in), buurvrouw/-man of familielid op pad. De kosten per rit met de DuoFiets bedragen 3 euro. 

Wilt u liever iets betekenen voor een ander én tegelijkertijd sportief bezig zijn? Als fietsmaatje kan dat. “We zoeken altijd vrijwilligers die het leuk vinden om samen te fietsen! U kunt zelf uw beschikbaarheid en wensen opgeven.”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie of aanmelden (als deelnemer of vrijwilliger) op fietsmaatjesarnhem.nl, stuur een emailbericht naar info@fietsmaatjesarnhem.nl of bel met tel. 026 - 327 22 66.

Fietsmaatjes Arnhem is een samenwerking tussen Fietsmaatjes Schaarsbergen en SWOA.