ONK en NKJ Trial Motorclub naar Arnhem

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Motorclub Arnhem (MCA) kondigt de terugkeer aan van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Trial en het Nederlands Kampioenschap Jeugd Trial op 30 april in Arnhem. “Het evenement brengt de beste trialrijders van Nederland samen voor een dag vol spanning, sensatie en uitdagingen waarop zij strijden voor een plaatsje in het landelijke klassement”, aldus MCA.

Trial is een motorsportdiscipline die draait om het beheersen en balanceren van de motorfiets op een parcours met verschillende obstakels en uitdagingen. Het doel is om de hindernissen te overwinnen zonder voet aan de grond te zetten. Het vereist veel vaardigheid, techniek en concentratie van de rijder. “De trialsport staat ook bekend om zijn toegankelijkheid, de wedstrijden zijn gratis te bezoeken en je ervaart de actie van zeer dichtbij! Geen tribune waar je van afstand de kunsten van de rijders ziet, maar op minder dan een meter van de rijders verwijderd!”

“Het ONK en NKJ Trial zijn de belangrijkste evenementen in de Nederlandse trialscene en brengt de beste trialisten van het land bij elkaar om te strijden voor de kampioenstitel. Van ervaren professionals tot opkomende talenten, het evenement is een geweldige kans om de top van de sport in actie te zien.”

Maar het evenement is niet alleen voor de volwassenen. Er is ook een jeugdklasse waar jonge rijders hun vaardigheden kunnen laten zien en strijden voor de titel van Nederlands kampioen. “Dit is een geweldige kans voor jonge rijders om hun talenten te ontwikkelen en te laten zien wat ze kunnen.”

Het ONK en NKJ Trial vindt plaats op 30 april op het Motorsportpark Gelderland Midden in Arnhem, aanvang 10.00 uur. Vrij entree.

“We zijn verheugd om opnieuw een wedstrijd voor de ONK en NKJ Trial-klassementen te organiseren in Arnhem”, zegt de voorzitter van MCA. “Dit is een geweldige kans om de beste trialrijders van Nederland in actie te zien en te genieten van een dag vol spanning en sensatie. Of je nu een liefhebber van trial bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit met het gezin, dit evenement is een must-see.”

www.motorclubarnhem.nl