Filmconcert in Concertzaal Oosterbeek

Algemeen Kort nieuws

OOSTERBEEK - Het Symfonisch Blaasorkest en het opleidingsorkest Da Capo van Koninklijke Harmonie Oosterbeek verzorgen zondag 16 april een gezamenlijk filmconcert. Het heeft plaats in de Concertzaal aan de Rozensteeg 3 in Oosterbeek. Aanvang 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur.

“Tijdens het filmconcert passeren veel bekende filmmelodieën de revue. Het publiek kan daarbij niet alleen luisteren naar de prachtige filmmuziek, maar ook kijken naar bijpassende beelden op een groot scherm. Verweven in een vlot en dynamisch programma staan de muziek en de beelden garant voor een mooie middag muziek, voor jong en oud”, aldus de organisatie. 

Van de filmmuziek bij ‘Dances with Wolves’ tot de muziek gebruikt in de animatiefilm ‘How to train your Dragon’ en van ‘Mission Impossible’ en ‘The Godfather’ tot de spannende muziek uit de actie-avonturenfilm ‘Jurassic Parc’: tijdens het Filmconcert komen allerlei bekende films, in vele verschillende genres, voorbij. Ook mag de muziek uit Harry Potter niet ontbreken. Beide orkesten spelen muziek uit deze populaire filmserie.

Het opleidingsorkest Da Capo staat onder leiding van dirigent Marc Dammers en bij het Symfonisch Blaasorkest is het dirigent Jurgen Nab die voor het orkest staat.

Entree 10,00 euro,  Kinderen (tot en met 16 jaar) en Vrienden van de KHO 5,00 euro  Kaarten te koop aan de deur of via www.harmonie-oosterbeek.nl/kaartverkoop